0

Lenjerii de Pat Bumbac Ranforce Alb

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Lenjeria de pat din Bumbac Ranforce Alb se remarcă prin finețea și desimea țesăturii, ceea ce le conferă o rezistență aparte. Lenjeriile de pat din Bumbac Ranforce Alb, oferă beneficiul întreținerii facile, fiind ușor de curățat și foarte rezistente, chiar și în urma spălărilor repetate. O astfel de lenjerie poate fi spălată la temperaturi de maxim 90 grade C, fără a-și pierde din proprietăți. Important de menționat este și faptul că Bumbacul Ranforce nu se scămoșează și nu atrage firele de par sau praful.

Bumbacul Ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent și mai plăcut la atingere. Faptul că țesătura acestuia este mai rezistentă, face ca lenjeria sa poata fi utilizata atat iarna pentru noptile reci, cat si vara pentru noptile toride. Așadar, când vezi specificația „Bumbac Ranforce” reamintește-ți ca este tot bumbac 100%, dar mult mai calitativ si mai placut la atingere.

Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a țesăturii, firul este mai fin și nepieptănat, toate acestea pentru o rezistență ridicată în timp și pentru a oferi un somn odihnitor fără problema transpirației. Țesătura este sanforizată, adică nu intră la apă și are protecție antibacteriană.

 Lenjeriile de pat din Bumbac Ranforce Alb pot fi utilizate atat pentru dormitorul propriu cat si pentru zona hoteliera.