0

Moteda de plata

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se plătesc prin Ramburs la data recepționării coletului de la firma de curierat parteneră și prin Ordin de Plată la data confirmarii comenzii .
În fiecare zi puteți efectua comenzi online  non-stop.
Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se realizeaza prin curier partener, în cel mult 72 de ore de la confirmarea și expedierea comenzii prin curier.
Livrarea coletului se face la adresa menționată de client în momentul plasării comenzii.
În colet produsele vor fi însoțite de factură fiscala.

www.profitextil.com nu este responsabilă pentru întarzieri sau anulări de livrări ale produselor comandate, dacă acestea sunt cauzate de motive independente de voința ale firmei noaste, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform prevederilor legislației românești aplicabile și în vigoare în momentul confirmării comenzii.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrări vor putea fi înmânate clientului nu mai tarziu de a doua zi.